Skip to content

Aktuellt

for asf_button

För ASF

for offentlig sektor_button

För offentlig sektor

for naringsliv_button

För näringsliv

asf-listan_button

ASF-listan

Skoopi har beviljats projektmedel från ESF rådet för projektet ASF Lyfter

Under tre hysteriskt intensiva utlysningsveckor arbetade Skoopis styrelse med en ansökan i utlysningen ”Civilsamhället/sociala ekonomin och arbetsmarknadspolitiken”. Projektet syftar till att tydliggöra ASF´s särart och roll inom arbetsmarknadspolitiken, visa hur vårt erbjudande ser ut samt vad som behövs för att vi ska kunna växa och få en större roll. Detta projekt beviljades precis innan julhelgen och ska vara i drift första februari. Då det är så otroligt kort tid från beviljande till start av projektet har vi rekryterat projektledarrollen inom styrelsen. Den är delad i två delar då vår grundtanke är att ingen ska arbeta heltid inom projektet. Projektledarrollen kommer axlas av Lena Lago som har den förändringsledande rollen och den mer administrativa controllerroller kommer att axlas av Pål Nilsson.

Nu behöver vi rekrytera fler medarbetare som kan tänka sig att arbeta tillsammans med oss i styrelsen för att ro detta projekt i land.  Vår förhoppning är att kunna rekrytera nedanstående medarbetare från våra medlemsföretag eller organisationer som vi på olika sätt samarbetar med. För vidare beskrivning av tjänsterna se dokumentet rekryteringar ASF lyfter. Här finns den slutgiltiga ansökan, och en översiktlig personalplan finns här. Känner du efter att ha läst igenom detta att du är rätt person för någon av tjänsterna så görs ansökan i formuläret du finner här.

Då det är kort om tid vill vi ha din ansökan redan 8/2.
Till utvecklingssamordnartjänsterna men till tjänsterna som regionala processledare räcker det med 1/4 trots att det i formuläret står 8/2.

Varmt välkomna att söka!

Arkiv