Skip to content

Aktuellt

for asf_button

För ASF

for offentlig sektor_button

För offentlig sektor

for naringsliv_button

För näringsliv

asf-listan_button

ASF-listan

Atrium ideell förening

Org.nr: 829 502-63 90

Kontaktuppgifter:

Kontaktperson(er): Mats Jonsson
Telefon: 070-8 69 86 36
Adress: Verkstadsgatan 12
Postnr: 352 46
medalj
atrium_2

Atrium ideell förening startades 1997 och är ett arbetsintegrerande socialt företag. Vårt syfte är att öka livskvalitén för personer med olika former av psykisk funktionsnedsättning. Det gör vi genom att skapa arbetsträning, arbetstillfällen, rehabilitering och delaktighet. Atrium ska vara en skyddad plats där alla kan känna gemenskap, nyfikenhet och framtidstro.
Atrium sysselsätter cirka 70 personer och har ungefär 25 anställda. De flesta av våra anställda tillhör vår målgrupp. Många har börjat som arbetsdeltagare hos oss och sedan gått vidare till en anställning i någon av våra verksamheter. Det ser vi som mycket positivt och viktigt då våra anställda har erfarenhet och kunnande i sina yrken – och stor insikt i den situation nya arbetsdeltagare befinner sig i.
Vi driver en mängd olika verksamheter där vi utför tjänster och producerar produkter – men i våra verksamheter står alltid deltagande och arbetsdeltagaren i centrum.
Som beställare eller kund hos oss får du tjänster och produkter – men du bidrar också i vårt arbete för att skapa en skyddad plats där alla kan känna sig välkomna och behövda.

Ny sökning